Ana Sayfa Genel Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

62
0

Bu yazımızda Foursquare hesabının nasıl silineceğine dair bilgilere yer vermekteyiz. Foursquare hesap silmek için uygulanabilecek adımlar bulunmakta olup, Foursquare uygulamasının eskiden son derece popüler bir uygulama olduğu, günümüzde  ise artık eskisi kadar kullanılmadığı bilinen bir gerçek. Yine de alanında fraklı mekan keşfetme uygulamalarından biri olarak hala hizmet vermekte olan Foursquare, check in yapmak, -yeni yerler keşfetmek için her daim yararlanabileceğiniz platformlardan biridir.

Özellikle ilk çıktığı dönemde herkesin gittiği mekanları bildirdiği bir uygulama olarak öne çıkan Foursquare, zaman içerisinde bu popülerliğini kaybetmiş olsada hala kullanıcı kitlesinin mevcut olduğu biliniyor. Yine de siz artık Foursquare kullanmak istemiyor iseniz, uygulayacağınız birkaç basit adımla Foursquare hesabınızı tamamen silebilirsiniz. Bunun için şimdi bahsedeceğimiz uygulamaları uygulamanız yeterli olacaktır.

Foursquare hesap silme adımları:

İlk olarak Foursquare uygulamasını açınız. Ardından Ben kısmına yani Profil bölümüne giriniz. Sağ üst köşede yer alan üç nokta butonuna basınız. Ardından Ayarlar seçeneğine geliniz ve alt kısımda yer alan Delete My Account seçeneğinin üzerine basınız. Sonrasında mail ve şifrenizi yazarak mail adresinize gelen kodu giriniz. “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” şekilndeki soruyu cevaplamadan geçip Delete Account butonuna dokunarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Maddeler halinde Foursquare hesabı nasıl silinir?

  • İlk etapta Foursqaure uygulamasını açın.
  • “Ben” kısmına yani profil kısmına geliniz
  • Sağ üst köşede bulunan üç nokta butonuna basın. Ayarlar seçeneğine gelin.
  • İlgili bölümde Delete My Account” seçeneğine basın.
  • E – posta ve şifrenizi girin. Gelen doğrulama kodunu girin.
  • Daha sonra; “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusu çıkan yerde geçin ve Delete Account butonuna basarak işleminizi bitirebilirsiniz.

Foursquare uygulaması 2009 yılında Dennis Crowley ve Naveen Selvadurai tarafından kurulmuş bir yazılım olup, platform üzerindeki hesabınızı sildiğiniz zaman chek-in ve diğer kayıtlarınızın da kalıcı olarak silineceğini göz önünde bulundurunuz.

BİR YORUM BIRAK

Söz sizde ! Bu kısımda teşekkür edebilir veya yardım isteyebilirsiniz.

Lütfen yorumunuzu giriniz!
İsminizi giriniz

Yorum önce onaylanacaktır.