Sistem Gereksinimleri

Mya of the Desert PC Sistem Gereksinimleri

Mya of the Desert PC Sistem Gereksinimleri

Aksiyon ve keşif üzerine kurulu, oynaması ücretsiz olan Mya of the Desert oyunu, PC platformu için 14 Mart 2020 tarihinde dijital platformlar üzerinden oyuncular için sunulmuştur. Mya of the Desert ile yeni farklı bir deneyimin kapısını aralıyorsunuz.

Oyunda ENtropi tarafından boğulan bir dünyayı geri getirmek için yolculuğa çıkıyorsunuz. Coğrafyacıların ruhlarını kutsal mozaiğine geri döndürmek için manzarayı çöl gezici Mya olarak gezdirin. Mozaiklerin koruyucu ruhu tarafından Coğrafyacıların gücüyle yetenekli olan Mya, dünyanın sütunlarını yükseltir ve çölün engellerini aşmak, Coğrafyacıların terk edilmiş tapınaklarındaki bulmacaları çözmek ve uyandıran Golem’in üstesinden gelmek için kayaları bükecektir.

Mya of the Desert, çevre bulmacalarını çözmek için yer manipülasyon yeteneklerini kullanmaya vurgu yapan bir 3D Aksiyon / Macera oyunu. Utah Üniversitesi EAE programında yüksek lisans öğrencileri tarafından yapılan bu tez projesi iki yıllık öğrenmeyi temsil etmektedir.

Ana Özellikler:

Coğrafyacıların Güçlerini Öğrenin: Dünyanın sütunlarını çıkarın!

Çöl Bekliyor: Bir zamanlar hem Coğrafyacıların hem de ihanetlerinin yaşadığı tapınak kalıntılarıyla dolu açık bir dünya çölünü keşfedin!

Mozaiği Kurtarın: Kutsal mozaik ilk kırıldığından beri hayat çölden boşalmıştır. Çevrenizdeki dünyaya geri dönmek için çöl boyunca dağılmış ruhları toplayın!

Mya of the Desert Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7+
  • İşlemci: Dört çekirdekli Intel / AMD işlemci
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce 470 GTX / AMD Radeon 6870 HD
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

SistemPC Notu: Yeni bir oyun olmasına karşın 2011 yılında geçerli olan giriş seviyesi bir oyuncu bilgisayarı bu oyunu çalıştırabilmek için yeterlidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu