Hakkımızda

  • Site adresi: https://sistempc.net
  • Yayına başlama tarihi: 14 Ekim 2019
  • Yayın kategorisi: Teknoloji, bilgisayarlar, donanım, yazılım, internet, mobil cihazlar, oyun, kripto para ve sosyal medya

SistemPC yeni favicon

SistemPC teknoloji alanında bilgi, analiz ve karşılaştırma içeren yazıları bünyesinde barındıran bir web platformudur. Sitemizde bilgisayar sistemleri ile ilgili öneriler, sistem karşılaştırmaları, yazılımlara dair sistem gereksinimleri, rehber içerikleri ve inceleme yazıları başta olmak üzere teknoloji ile alakalı her kategoriden içerik bulunmaktadır.

Yayın ilkelerimize göre temel değerimiz ziyaretçilerimize doğru bilgiyi sunmaktır. Bunun için içeriklerimiz oluşturulmadan önce birçok yerli ve yabancı kaynaktan yararlanılır, doğruluğu teyit edilen bilgi en kapsamlı haliyle yalın bir anlatım kullanılarak içerikler oluşturulur. Sitemizde hali hazırda yer alan 12 kategoride 1000’e yakın içerik bu sistemle oluşturulmuş, güncelliğini yitiren içerikler de yine aynı yöntemlerle güncellenmiştir. İçeriklerimizin tamamı özgün olup izin alınmaksızın ya da kaynak gösterilmeksizin kopyalanması suç teşkil etmektedir.

14 Ekim 2019’da başladığımız yayın hayatımızda vizyonumuz Türkiye’nin en büyük teknoloji siteleri arasına girip her gün yüzbinlerce ziyaretçinin teknoloji kategorisinde nitelikli bilgiye ulaşmasını sağlamaktır. PC hakkında Türkçe en büyük kaynak sloganıyla çıktığımız bu yolda siz değerli ziyaretçilerimizle her geçen gün daha ileriye gitmekten mutluluk duyuyoruz.

Künye

Unvan SistemPC
Genel yayın yönetmeni Yağız Gökmen
Donanım editörü: Hande İzmirlioğlu
Genel teknoloji editörü: Yasin Çolpa
Teknik sorumlu Emir Karatekin
Reklam yöneticisi: Yvonne Davies
Başa dön tuşu