Telefon Haberleri

Galaxy XCover 5 Modelinin Tanıtımı Gerçekleştirildi

Teknoloji şirketlerinden Samsung, yeni Galaxy XCover 5 telefonunun tanıtımını yaptı !

Teknoloji dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir haber daha olmasın ! Özellikle Samsung markası son derece hareketli ilerlemekte olup ünlü şirket şimdi de Galaxy XCover 5 akıllı telefonunun tanıtımını yaptı.

Duyurulan yeni Galaxy XCover 5 akıllı telefonu özellikle dayanıklılık kıstası ile ön plana çıkarılmakta. Askeri standartlarda dayanıklılığı bulunan telefon MIL-STD810H ismiyle kendisini göstermekte olup ürünün 5.3 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde TFT ekranı bulunuyor.

Exynos 850 işlemcisiyle çalışan akıllı telefon 4 GB RAM’e sahip olup 64 GB depolama alanı ile geliyor. Cihazın çift kamerası bulunmakta olup 16 MP ana kamerasına 5 MP ön kamera eşlik ediyor. Cihazda kullanılan batarya ise 3000 mAh büyüklüğünde olup 15W hızlı şarj desteği bulunuyor.

Telefon yazılım tarafında ise Androied 11 işletim sistemli One UI 3.0 arüayüzü ile çalışmakta. Depolama alanı 64 GB olan telefonun IP68 sertifikası bulunuyor ve böylece hem suya hem de toza karşı koruması bulunuyor. Ürünün 1.5 metre kadar yüksekliklerden düşüşe karşı dayanıklılık özelliği de bulunmakta.

Telefonun çıkışı bu ay içerisinde gerçekleşecek olup fiyat etiketi ilerleyen günlerde ortaya çıkacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu