Sistem Gereksinimleri

RimWorld Konusu ve Sistem Gereksinimleri

RimWorld Konusu

PC platformu için piyasaya sürülen bir video oyunu o lan RimWorld ; Tutuklu korsanlar, çaresiz sömürgeciler, açlık ve hayatta kalma hakkında trajik, çarpık ve muzaffer hikayelerin ortak yazarlığı için tasarlandı.


Kolonistler ilişkileri geliştirir ve yok ederler. Her birinin sevgili olup olmayacaklarını, evleneceklerini, aldatacaklarını veya kavga edip etmeyeceklerini belirleyen bir fikri vardır. Belki de en iyi iki sömürgeciniz mutlu bir şekilde evlidir.

Oyun, kutuptan ekvatora kadar koca bir gezegen oluşturur. Kaza kapsüllerinizi soğuk bir kuzey tundrasına, kavrulmuş bir çöl düzlüğüne, ılıman bir ormana veya buharlı bir ekvator ormanına indirmeyi seçersiniz. Farklı alanların farklı hayvanları, bitkileri, hastalıkları, sıcaklıkları, yağışları, mineral kaynakları ve arazileri vardır


Gezegeni dolaşın. Tek bir yerde sıkışıp kalmadın. İnsanlardan, hayvanlardan ve mahkumlardan oluşan bir kervan oluşturabilirsiniz. 

RimWorld Minimum Sistem Gereksinimleri :

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Core 2 Duo
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik Kartı: DirectX 11+
  • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
SistemPC Notu: Grafiksel olarak iddiası bulunmayan bir oyun olduğundan ofis bilgisayarlarıyla dahi oynayabileceğiniz bir yapımdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu